Terjemahake File Excel kanthi Gampang

Terjemahake File Excel
Revolusi Komunikasi

Kepiye cara nerjemahake File Excel kanthi cepet?

nerjemahake File Excel kanthi cepet

Yen sampeyan pengin nerjemahake file .XLSX (Excel) menyang basa apa wae, mula sampeyan ora perlu nggoleki maneh. Kita ing Translation Cloud duwe solusi kanggo masalah sampeyan.

Piranti lunak DocTranslator kita digunakake kanggo ngowahi file Excel menyang format liyane kaya PDF, TXT, DOC lan HTML. Iki mbantu sampeyan nindakake macem-macem tugas kayata ngowahi spreadsheet Excel dadi PDF, ngowahi file Excel dadi kaca HTML utawa ngowahi dadi buku EPUB. Piranti lunak iki uga kalebu fitur kaya ekstraksi data, transformasi data lan migrasi data kanthi fitur-fitur canggih sing ndadekake unik saka kabeh liyane sing kasedhiya ing pasar saiki.

Ketemu DocTranslator!

DocTranslator minangka layanan terjemahan online canggih sing ngidini pangguna ngunggah macem-macem format dokumen, kalebu Word, PDF, lan PowerPoint, lan nerjemahake menyang basa sing beda-beda. Nggunakake kekuwatan mesin Google Translate, DocTranslator dirancang khusus kanggo dokumen lan kalebu fitur tambahan sing nggawe luwih cocog kanggo tujuan iki dibandhingake karo layanan terjemahan standar.

Terjemahake dokumen apa wae menyang basa apa wae!

Penerjemah Dokumen Online ngidini nerjemahake dokumen apa wae menyang basa apa wae (luwih saka 100!) Iki nggunakake teknologi machine learning (AI) paling anyar sing ngasilake terjemahan kualitas kaya manungsa tanpa ngalami masalah biasa: manungsa sing larang lan wektu sing alon.

Kanggo miwiti nggunakake Penerjemah Dokumen, sampeyan kudu nggawe akun gratis. Kabeh dokumen sing dawane kurang saka 1,000 tembung ditawakake gratis. Bener. Ora ana biaya kanggo nerjemahake dokumen cilik.

Kepiye carane nerjemahake file Excel?

Kanggo nerjemahake file Excel tanpa ngilangi tata letak lan format, sampeyan bisa nggunakake piranti lunak khusus sing bisa nangani format Excel, kayata SDL Trados, MemoQ, utawa Wordfast. Piranti lunak iki dirancang khusus kanggo penerjemah profesional lan bisa nangani format Excel, njaga tata letak lan format spreadsheet.

Yen sampeyan ora duwe akses menyang piranti lunak kasebut, pilihan liyane yaiku nggunakake fitur terjemahan sing dibangun ing Microsoft Excel. Mangkene langkah-langkah sing kudu ditindakake:

  1. Bukak file Excel sing pengin diterjemahake.

  2. Pilih sel sing pengin diterjemahake.

  3. Pindhah menyang tab "Review", banjur klik "Translate" ing grup "Owah-owahan".

  4. Pilih "Terjemahake Sel sing Dipilih" lan kothak dialog bakal katon, pilih basa sing arep diterjemahake lan klik Translate.

  5. Excel bakal nerjemahake sel sing dipilih, lan bakal menehi pilihan kanggo mriksa terjemahan kasebut.

Wigati dicathet, cara iki bisa uga ora akurat, utamane kanggo dokumen sing rumit utawa teknis. Luwih becik nggarap penerjemah manungsa yen sampeyan butuh terjemahan profesional.

Yen sampeyan pengin nerjemahake kabeh dokumen, sampeyan bisa nggunakake langkah sing padha nanging pilih kabeh sheet utawa kabeh sheet ing file Excel sadurunge nerjemahake.

Kepiye cara ngowahi file Excel menyang basa Inggris?

Yen sampeyan pengin nerjemahake file Excel menyang basa liya, sampeyan wis teka ing panggonan sing bener.

Kanthi DocTranslator, sampeyan bisa nerjemahake file .xlsx menyang basa apa wae kanthi mung sawetara klik. Gampang digunakake lan ora mbutuhake pengalaman coding.

Langkah 1: Gawe akun DocTranslator gratis.

Langkah 2: Bukak file .xlsx sing pengin diterjemahake ing DocTranslator, klik "Berkas" lan pilih "Bukak".

Langkah 3: Sawise file wis dimuat, pilih "Tambah Terjemahan" saka garis menu dumunung ing sudhut kiwa ndhuwur layar.

Langkah 4: Pilih "Terjemahan Anyar" saka menu gulung mudhun sing katon ing jejere "Tambah Terjemahan" lan ketik jeneng terjemahan sampeyan ing kolom teks sing katon ing ngisor iki.

Langkah 5: Klik "Kirim Owah-owahan" yen sampeyan wis sukses ngetik data terjemahan

Ing endi aku bisa nemokake alat AI kanggo nerjemahake file Excel?

Doctranslator minangka alat sing apik kanggo ngotomatisasi proses terjemahan Excel nggunakake teknologi AI sing canggih. Kanggo nggunakake produk, sampeyan mung kudu ngunggah file Excel lan milih basa sing pengin diterjemahake. Sawise sampeyan miwiti proses kasebut, otomatisasi AI bakal langsung ngasilake terjemahan Excel ing basa sing dipilih, kanthi kabeh format lan rumus tetep asli. Doctranslator njamin kualitas lan efisiensi sing ora ana tandhingane terjemahan file Excel sing didhukung dening intelijen buatan. Manfaatake terjemahan file Excel sing ora repot lan setya karo Doctranslator!
Statistik Khusus
Keterlibatan pangguna

DocTranslation nduwe metrik keterlibatan pangguna sing nggumunake, kanthi luwih saka 80% pangguna sing sepisanan bali kanggo terjemahan sabanjure. Kajaba iku, platform kita njaga tingkat kepuasan sing dhuwur, kanthi 95% pelanggan menehi rating pengalaman apik utawa apik. Durasi sesi rata-rata terus tuwuh, nggambarake gampang digunakake lan dipercaya pangguna ing kualitas lan linuwih platform kasebut.

Obrolan saben dina

DocTranslation nggampangake komunikasi lintas budaya sing migunani liwat ewonan obrolan saben dina. Platform kasebut ngolah luwih saka 20.000 panjaluk terjemahan unik saben dina, kalebu dokumen ing pirang-pirang format. Aktivitas saben dina sing kuat iki nuduhake kapasitas DocTranslation kanggo nangani volume dhuwur kanthi efisien, mbantu individu lan bisnis ngatasi alangan basa kanthi lancar.

Ukuran Data Training

Mesin terjemahan AI sing canggih DocTranslation didhukung dening data latihan sing akeh, kanthi milyaran tembung sing asale saka macem-macem set data multibasa. Data latihan ekstensif iki mbisakake sistem kita mangertos struktur basa lan ekspresi idiomatik bernuansa, sing ngasilake terjemahan sing akurat sacara kontekstual lan sensitif budaya. Pelatihan komprehensif kasebut njamin pangguna nampa terjemahan kualitas dhuwur kanthi konsisten ing kabeh basa sing didhukung.

Langkah sing dibutuhake
CARA KARYA
Langkah 1: Nggawe Akun Gratis

Miwiti perjalanan terjemahan kanthi nyetel akun gratis ing platform kita. Mung sawetara wektu kanggo nyedhiyakake informasi dhasar lan konfirmasi alamat email sampeyan. Akun iki bakal dadi hub pribadi kanggo ngunggah, nglacak, lan ngatur kabeh proyek terjemahan sampeyan.

Langkah 2: Upload File

Sawise mlebu, wektune kanggo ngunggah dokumen sampeyan. Sistem kita ndhukung macem-macem format, kalebu MS Word, Excel, PowerPoint, TXT, InDesign, lan CSV. Cukup seret lan selehake file utawa gunakake pilihan "Browse" kanggo milih file saka piranti.

Langkah 3: Pilih Basa Asli lan Target, Klik Tombol Unggah lan Enteni

Nemtokake basa ing ngendi dokumen asli sampeyan ditulis. Banjur, pilih basa target sing pengin diterjemahake dokumen kasebut. Kanthi dhaptar ekstensif basa sing didhukung, sampeyan bakal nemokake sing cocog kanggo pamirsa, manawa kanggo proposal bisnis utawa kampanye kreatif.

Langkah 4: Klik Tombol Translate lan Download

Sawise sampeyan nyetel preferensi basa, klik tombol "Unggah" kanggo miwiti proses. Lenggah lan santai nalika sistem terjemahan canggih kita bisa digunakake ing file sampeyan, njaga tata letak lan gaya asli nalika ngirim terjemahan sing akurat.

Entuk terjemahan kanggo file saiki!

Ndaftar dina iki lan temokake kekuwatan DocTranslator lan apa sing bisa ditindakake kanggo institusi finansial sampeyan.

Mitra Kita