DeepL Translate

Terjemahake Dokumen Apa wae

Revolusi Komunikasi

Apa ana sing luwih apik tinimbang DeepL?

Google Translate

Ana akeh alat sing apik kanggo nerjemahake dokumen, nanging siji bab sing tansah ilang yaiku cara gampang nerjemahake pirang-pirang dokumen bebarengan. Ing tembung liyane, ora efisien banget yen sampeyan kudu ngliwati pirang-pirang langkah saben-saben sampeyan pengin mesthekake yen dokumen sing diterjemahake cocog karo sumber.

Pramila kita bungah banget babagan DocTranslator, sing ngidini sampeyan nerjemahake dokumen kanthi akeh lan entuk asil sing berkualitas tanpa repot! Nyatane, kita mikir minangka alat sing paling apik kanggo nerjemahake pirang-pirang dokumen bebarengan.

Ketemu DocTranslator!

DocTranslator minangka layanan terjemahan online canggih sing ngidini pangguna ngunggah macem-macem format dokumen, kalebu Word, PDF, lan PowerPoint, lan nerjemahake menyang basa sing beda-beda. Nggunakake kekuwatan mesin Google Translate, DocTranslator dirancang khusus kanggo dokumen lan kalebu fitur tambahan sing nggawe luwih cocog kanggo tujuan iki dibandhingake karo layanan terjemahan standar.

Ngenalke DocTranslator

DocTranslator dirancang khusus kanggo ngliwati firewall desktop lan ketergantungan platform. Layanan terjemahan online web pisanan kanggo dokumen dikembangake supaya bisa digunakake ing browser web modern apa wae Google Chrome, Mozilla Firefox utawa Apple Safari. Malah bisa digunakake ing Internet Explorer (allah mberkahi ;-)).

DocTranslator nduweni kaluwihan ing ngisor iki:

  1. Iku tansah ing. Sampeyan bisa mlebu saka browser apa wae, apa desktop utawa seluler (ora perlu aplikasi)
  2. Ndhukung MS Word (.docx), MS Excel (.xlsx) lan Adobe PDF (.pdf)
  3. Iki nawakake undakan gratis kanggo dokumen ing sangisore tembung 1,000 (ora ana PDF!)
  4. Rega super kompetitif kanggo penerjemah mesin: $ 0,001 / tembung. Iku 200% luwih murah tinimbang rata-rata industri.
  5. Rata-rata wektu giliran mung sawetara menit. Bandhingake karo sawetara dina output manungsa!

5 Langkah Prasaja lan Gampang Nerjemahake Dokumen Apa wae Nggunakake DocTranslator!

Yen sampeyan wis tau nggunakake Google Translate kanggo nerjemahake teks saka basa siji menyang basa liyane, sampeyan ngerti manawa proses kasebut ora mesthi akurat. Sanajan wis suwe saya suwe saya suwe, isih ana sawetara perkara sing ora dingerteni.

Masalahe yaiku Google Translate dirancang kanggo nerjemahake antarane basa manungsa. Ora ngerti carane nerjemahake model pembelajaran jero menyang teks sing bisa diwaca manungsa.

Pramila kita nggawe DocTranslator: piranti lunak kuat sing nerjemahake model pembelajaran jero menyang teks sing bisa diwaca manungsa. Teknologi kita nggampangake mangertos apa sing ditindakake model supaya sampeyan bisa nggawe keputusan sing luwih apik nalika digunakake ing bisnis utawa riset.

Watesan penerjemah dokumen DeepL?

Sayange, ana sawetara watesan kanggo alat gratis kanggo nerjemahake dokumen PDF kanthi online.

Kaping pisanan, sampeyan mung bisa nerjemahake nganti 500 kaca saben wulan kanthi layanan gratis. Yen sampeyan butuh luwih saka iku, sampeyan kudu nganyarke menyang salah sawijining rencana mbayar DeepL.

Kapindho, dokumen kasebut kudu ing basa Inggris utawa Spanyol; basa liyane ora didhukung ing wektu iki.

Katelu, yen PDF sampeyan luwih saka 10MB, mula ora bakal bisa diterjemahake nggunakake alat gratis.

Aplikasi penerjemah DeepL

DeepL duwe aplikasi terjemahan sing bisa digunakake karo sistem operasi iOS lan Android. Sampeyan bisa ngundhuh kanthi gampang saka Apple App Store utawa Google Play lan langsung nggunakake!

Kanthi app iki, sampeyan bakal bisa nggunakake kamera telpon kanggo nerjemahake teks ing wektu nyata-mung arahake kamera menyang tandha utawa menu banjur terjemahake menyang basa sing sampeyan pilih. Sampeyan uga bisa nggunakake fitur input swara yen sampeyan ora pengin ngetokake kamera telpon utawa yen teks ora surem utawa cukup cetha kanggo diwaca dening kamera piranti.

Yen sampeyan kuwatir babagan privasi nalika nggunakake aplikasi terjemahan DeepL, aja! Aplikasi ora nyimpen data babagan apa sing wis diterjemahake utawa sepira kerepe sampeyan nggunakake; Nanging, nyimpen terjemahan sampeyan ing basis data internal sing mung bisa diakses dening pangguna liyane sing mlebu ing akun kasebut (lan mung yen dheweke milih).

Sampeyan malah bisa nggunakake aplikasi iki minangka kamus yen sampeyan mung butuh terjemahan prasaja saka tembung utawa frase-mung ketik apa sing pengin diterjemahake banjur tutul "Translate" saka ing app dhewe!

Apa DeepL luwih akurat tinimbang Google Translate?

Ya wis! DeepL minangka sistem terjemahan mesin gratis lan mbukak-sumber sing nggunakake jaringan saraf, sing nerjemahake teks kanthi akurasi sing dhuwur.

Google Translate, ing sisih liya, minangka layanan terjemahan mesin online sing nerjemahake teks saka basa siji menyang basa liyane nggunakake algoritma statistik. Sanajan Google Translate nawakake sawetara opsi kanggo pangguna sing mbayar lan nawakake tingkat akurasi sing luwih dhuwur tinimbang layanan online liyane, nanging isih ora cocog karo kualitas terjemahan DeepL.

Statistik Khusus
Keterlibatan pangguna

DocTranslation nduwe metrik keterlibatan pangguna sing nggumunake, kanthi luwih saka 80% pangguna sing sepisanan bali kanggo terjemahan sabanjure. Kajaba iku, platform kita njaga tingkat kepuasan sing dhuwur, kanthi 95% pelanggan menehi rating pengalaman apik utawa apik. Durasi sesi rata-rata terus tuwuh, nggambarake gampang digunakake lan dipercaya pangguna ing kualitas lan linuwih platform.

Obrolan saben dina

DocTranslation nggampangake komunikasi lintas budaya sing migunani liwat ewonan obrolan saben dina. Platform kasebut ngolah luwih saka 20.000 panjaluk terjemahan unik saben dina, kalebu dokumen ing pirang-pirang format. Aktivitas saben dina sing kuat iki nuduhake kapasitas DocTranslation kanggo nangani volume dhuwur kanthi efisien, mbantu individu lan bisnis ngatasi alangan basa kanthi lancar.

Ukuran Data Training

Mesin terjemahan AI sing canggih DocTranslation didhukung dening data latihan sing akeh, kanthi milyaran tembung sing asale saka macem-macem set data multibasa. Data latihan ekstensif iki mbisakake sistem kita mangertos struktur basa lan ekspresi idiomatik bernuansa, sing ngasilake terjemahan sing akurat sacara kontekstual lan sensitif budaya. Pelatihan komprehensif kasebut njamin manawa pangguna nampa terjemahan kualitas dhuwur kanthi konsisten ing kabeh basa sing didhukung.

Langkah dibutuhake
CARA KARYA
Langkah 1: Nggawe Akun Gratis

Miwiti perjalanan terjemahan kanthi nyetel akun gratis ing platform kita. Mung sawetara wektu kanggo nyedhiyakake informasi dhasar lan konfirmasi alamat email sampeyan. Akun iki bakal dadi hub pribadi kanggo ngunggah, nglacak, lan ngatur kabeh proyek terjemahan sampeyan.

Langkah 2: Upload File

Sawise mlebu, wektune kanggo ngunggah dokumen sampeyan. Sistem kita ndhukung macem-macem format, kalebu MS Word, Excel, PowerPoint, TXT, InDesign, lan CSV. Cukup seret lan selehake file utawa gunakake pilihan "Browse" kanggo milih file saka piranti.

Langkah 3: Pilih Basa Asli lan Target, Klik Tombol Unggah lan Enteni

Nemtokake basa ing ngendi dokumen asli sampeyan ditulis. Banjur, pilih basa target sing pengin diterjemahake dokumen kasebut. Kanthi dhaptar ekstensif basa sing didhukung, sampeyan bakal nemokake sing cocog kanggo pamirsa, manawa kanggo proposal bisnis utawa kampanye kreatif.

Langkah 4: Klik Tombol Translate lan Download

Sawise sampeyan nyetel preferensi basa, klik tombol "Unggah" kanggo miwiti proses. Lenggah lan santai nalika sistem terjemahan canggih kita bisa digunakake ing file sampeyan, njaga tata letak lan gaya asli nalika ngirim terjemahan sing akurat.

Entuk terjemahan kanggo file saiki!

Ndaftar dina iki lan temokake kekuwatan DocTranslator lan apa sing bisa ditindakake kanggo institusi finansial sampeyan.

Mitra Kita