Penghitung Tembung Online saka File PowerPoint

Entuk analisis cepet babagan presentasi sampeyan kanthi jumlah tembung file PowerPoint sing didhukung AI kanthi online.

pdf menyang Welsh
PowerPoint Online

Kepiye carane mriksa jumlah tembung ing PowerPoint online?

powerpoint-2

Kanggo mriksa jumlah tembung ing PowerPoint online, tindakake langkah iki:

  1. Bukak presentasi PowerPoint ing PowerPoint Online.
  2. Navigasi menyang slide sing ngemot teks sing pengin dietung.
  3. Pilih teks sing pengin diitung kanthi ngeklik lan nyeret kursor.
  4. Deleng pojok kiwa ngisor jendela PowerPoint Online . Sampeyan bakal weruh kothak sing nampilake jumlah tembung kanggo teks sing dipilih.

Yen sampeyan pengin mriksa jumlah tembung kanggo kabeh presentasi, sampeyan bisa milih kabeh slide kanthi ngeklik slide pisanan, banjur terus tombol Shift lan ngeklik slide pungkasan. Banjur, tindakake langkah sing padha kanggo ndeleng jumlah tembung kanggo kabeh presentasi.

Ketemu DocTranslator!

DocTranslator minangka layanan terjemahan online canggih sing ngidini pangguna ngunggah macem-macem format dokumen, kalebu Word, PDF, lan PowerPoint, lan nerjemahake menyang basa sing beda-beda. Nggunakake kekuwatan mesin Google Translate, DocTranslator dirancang khusus kanggo dokumen lan kalebu fitur tambahan sing nggawe luwih cocog kanggo tujuan iki dibandhingake karo layanan terjemahan standar.

Top 5 Word Count app kanggo PowerPoint File

Ana akeh aplikasi pemindai jumlah tembung sing kasedhiya, nanging ing ngisor iki ana 5 paling ndhuwur:

  1. DocTranslator - DocTranslator minangka alat basis awan sing ngidini sampeyan ngetung jumlah tembung kanthi gampang ing file PowerPoint apa wae.. Alat iki nggunakake teknologi canggih kanggo nganalisa isi presentasi sampeyan lan menehi jumlah tembung sing akurat. Saliyane ngetang tembung, DocTranslator uga bisa nyedhiyakake statistik liyane kayata jumlah karakter lan slide. Ndhukung luwih saka 100 basa sing beda-beda lan minangka layanan basis awan, supaya sampeyan bisa ngakses saka ngendi wae.
  2. Microsoft PowerPoint Word Count Tool - Microsoft PowerPoint Word Count Tool minangka fitur sing dibangun sing ngidini sampeyan ngetung jumlah tembung, karakter (kanthi spasi lan tanpa spasi), lan slide ing presentasi sampeyan. Alat iki gampang digunakake lan bisa diakses saka tab Review ing toolbar.
  3. WordCounter.net - WordCounter.net minangka alat online sing ngidini sampeyan ngetung jumlah tembung, karakter, lan paragraf ing file PowerPoint. Alat iki gampang digunakake lan bisa nangani file PowerPoint kanthi ukuran apa wae.
  4. Word Count Tools - Word Count Tools minangka alat online sing ngidini sampeyan ngetung jumlah tembung lan karakter ing file PowerPoint. Alat iki cepet, gampang digunakake, lan menehi asil sing akurat. Saliyane file PowerPoint, Word Count Tools uga bisa nangani jinis file liyane kayata file Microsoft Word lan Excel.
  5. Kantor WPS - Kantor WPS minangka suite kantor gratis sing kalebu macem-macem alat produktivitas kalebu fitur Word Count. Fitur iki ngidini sampeyan ngetung jumlah tembung, karakter, lan paragraf ing file PowerPoint. WPS Office kasedhiya kanggo platform Windows, Mac, lan Linux.

Wigati dimangerteni manawa sawetara aplikasi kasebut kasedhiya kanggo piranti seluler lan sawetara kanggo desktop, uga sawetara aplikasi bisa uga duwe versi gratis lan pro.

Statistik Khusus
Keterlibatan pangguna

DocTranslation nduwe metrik keterlibatan pangguna sing nggumunake, kanthi luwih saka 80% pangguna sing sepisanan bali kanggo terjemahan sabanjure. Kajaba iku, platform kita njaga tingkat kepuasan sing dhuwur, kanthi 95% pelanggan menehi rating pengalaman apik utawa apik. Durasi sesi rata-rata terus tuwuh, nggambarake gampang digunakake lan dipercaya pangguna ing kualitas lan linuwih platform.

Obrolan saben dina

DocTranslation nggampangake komunikasi lintas budaya sing migunani liwat ewonan obrolan saben dina. Platform kasebut ngolah luwih saka 20.000 panjaluk terjemahan unik saben dina, kalebu dokumen ing pirang-pirang format. Aktivitas saben dina sing kuat iki nuduhake kapasitas DocTranslation kanggo nangani volume dhuwur kanthi efisien, mbantu individu lan bisnis ngatasi alangan basa kanthi lancar.

Ukuran Data Training

Mesin terjemahan AI sing canggih DocTranslation didhukung dening data latihan sing akeh, kanthi milyaran tembung sing asale saka macem-macem set data multibasa. Data latihan ekstensif iki mbisakake sistem kita mangertos struktur basa lan ekspresi idiomatik bernuansa, sing ngasilake terjemahan sing akurat sacara kontekstual lan sensitif budaya. Pelatihan komprehensif kasebut njamin manawa pangguna nampa terjemahan kualitas dhuwur kanthi konsisten ing kabeh basa sing didhukung.

Entuk terjemahan kanggo file saiki!

Ndaftar dina iki lan temokake kekuwatan DocTranslator lan apa sing bisa ditindakake kanggo institusi finansial sampeyan.

Alat Gratis kanggo Ngetung Tembung ing File PowerPoint

Mitra Kita