Etung Jumlah Tembung ing Dokumen Tembung

Ngoptimalake jumlah tembung ing dokumen kanthi alat online AI gratis sing dirancang kanggo akurasi lan gampang

Carane ngetung tembung
Word Document Word Count Online

Kepiye carane mriksa jumlah tembung ing Word?

Word Document Word Count Online

Kanggo mriksa jumlah tembung ing Word, tindakake langkah iki:

  1. Bukak dokumen Microsoft Word sing pengin dipriksa.
  2. Navigasi menyang tab "Review" ing toolbar ing sisih ndhuwur layar.
    Goleki grup "Proofing" ing tab "Review".
  3. Klik ing pilihan "Word Count" .
    Kothak dialog bakal katon sing nuduhake jumlah kaca, tembung, karakter (kanthi spasi lan tanpa spasi), paragraf, lan garis ing dokumen sampeyan.
  4. Deleng informasi jumlah tembung yen perlu.
  5. Sampeyan uga bisa milih kanggo nyakup footnotes lan endnotes ing count tembung kanthi milih kothak centhang sing cocog ing kothak dialog.
  6. Yen wis rampung, sampeyan bisa nutup kothak dialog kanthi ngeklik "Tutup."

Mekaten! Sampeyan wis kasil mriksa jumlah tembung dokumen sampeyan ing Word.

Ketemu DocTranslator!

DocTranslator minangka layanan terjemahan online canggih sing ngidini pangguna ngunggah macem-macem format dokumen, kalebu Word, PDF, lan PowerPoint, lan nerjemahake menyang basa sing beda-beda. Nggunakake kekuwatan mesin Google Translate, DocTranslator dirancang khusus kanggo dokumen lan kalebu fitur tambahan sing nggawe luwih cocog kanggo tujuan iki dibandhingake karo layanan terjemahan standar.

Top 5 Word Count app kanggo WordDocument

Ana akeh aplikasi count tembung sing kasedhiya, nanging iki 5 paling ndhuwur:

  1. DocTranslator - Aplikasi iki minangka alat sing kuat sing ngidini sampeyan ngetung kanthi gampang jumlah tembung ing file tembung, ora preduli manawa ngemot gambar utawa bagean sing wis dipindai. Iki nggunakake teknologi OCR kanggo nganalisa isi Word lan ngitung jumlah tembung kanthi akurat. Ndhukung luwih saka 100 basa sing beda-beda lan minangka layanan basis awan, supaya sampeyan bisa ngakses saka ngendi wae.
  2. Word Counter Pro - Word Counter Pro minangka aplikasi sing gampang digunakake sing ngidini sampeyan ngetung kanthi cepet jumlah tembung, karakter, lan paragraf ing dokumen Word. Aplikasi kasebut uga nawakake macem-macem pilihan pangaturan dhewe, ngidini sampeyan milih statistik sing pengin dilacak lan cara ditampilake.
  3. Gampang Word Count - Gampang Word Count app liyane pangguna-loropaken sing nyedhiyani statistik count tembung akurat kanggo dokumen Word. Aplikasi nawakake macem-macem fitur, kalebu kemampuan kanggo ngetung tembung ing pirang-pirang file sekaligus, ngatur format statistik jumlah tembung, lan ngekspor asil menyang file CSV.
  4. Word Count Tool - Word Count Tool minangka aplikasi sing prasaja nanging kuat sing nawakake macem-macem fitur kanggo ngetung tembung ing dokumen Word. Aplikasi bisa ngetung jumlah tembung, karakter (kanthi spasi lan tanpa spasi), lan garis ing dokumen sampeyan. Sampeyan uga ngidini sampeyan ngilangi tembung utawa frasa tartamtu saka jumlah tembung sampeyan.
  5. Word Counter - Word Counter minangka aplikasi serbaguna sing bisa ngetung tembung ing macem-macem format file, kalebu dokumen Word. Aplikasi kasebut nawakake macem-macem pilihan pangaturan dhewe, ngidini sampeyan milih statistik sing pengin dilacak lan cara ditampilake. Iki uga nyedhiyakake statistik jumlah tembung sing akurat kanggo file sing ngemot gambar utawa tabel.

Wigati dimangerteni manawa sawetara aplikasi kasebut kasedhiya kanggo piranti seluler lan sawetara kanggo desktop, uga sawetara aplikasi bisa uga duwe versi gratis lan pro.

Statistik Khusus
Keterlibatan pangguna

DocTranslation nduwe metrik keterlibatan pangguna sing nggumunake, kanthi luwih saka 80% pangguna sing sepisanan bali kanggo terjemahan sabanjure. Kajaba iku, platform kita njaga tingkat kepuasan sing dhuwur, kanthi 95% pelanggan menehi rating pengalaman apik utawa apik. Durasi sesi rata-rata terus tuwuh, nggambarake gampang digunakake lan dipercaya pangguna ing kualitas lan linuwih platform kasebut.

Obrolan saben dina

DocTranslation nggampangake komunikasi lintas budaya sing migunani liwat ewonan obrolan saben dina. Platform kasebut ngolah luwih saka 20.000 panjalukan terjemahan unik saben dina, kalebu dokumen ing pirang-pirang format. Aktivitas saben dina sing kuat iki nuduhake kapasitas DocTranslation kanggo nangani volume dhuwur kanthi efisien, mbantu individu lan bisnis ngatasi alangan basa kanthi lancar.

Ukuran Data Training

Mesin terjemahan AI sing canggih DocTranslation didhukung dening data latihan sing akeh, kanthi milyaran tembung sing asale saka macem-macem set data multibasa. Data latihan ekstensif iki mbisakake sistem kita mangertos struktur basa lan ekspresi idiomatik bernuansa, sing ngasilake terjemahan sing akurat sacara kontekstual lan sensitif budaya. Pelatihan komprehensif kasebut njamin manawa pangguna nampa terjemahan kualitas dhuwur kanthi konsisten ing kabeh basa sing didhukung.

Entuk terjemahan kanggo file saiki!

Ndaftar dina iki lan temokake kekuwatan DocTranslator lan apa sing bisa ditindakake kanggo institusi finansial sampeyan.

Alat gratis kanggo ngetung tembung ing dokumen Word

Mitra Kita