Penghitung Tembung Online saka Gambar Pindai

Ngitung tembung ing gambar kanthi akurat nganggo alat online count tembung gambar sing dibantu AI.

count tembung gambar sing dipindai online
Online Word Counter

Kepiye carane ngetung tembung ing dokumen sing dipindai?

Carane ngetung tembung

Ngetung tembung ing dokumen sing dipindai bisa dadi tantangan amarga teks biasane ora bisa diowahi. Nanging, sampeyan bisa nggunakake piranti lunak Optical Character Recognition (OCR) kanggo ngowahi teks sing dipindai dadi teks sing bisa diowahi, ngidini sampeyan ngetung tembung nggunakake piranti lunak pangolah tembung standar. Mangkene carane sampeyan bisa nindakake:

  1. Pindai dokumen nggunakake scanner utawa app mindhai ing piranti seluler sampeyan.
    Simpen dokumen sing dipindai minangka file PDF utawa gambar.
  2. Gunakake piranti lunak OCR kanggo ngowahi dokumen sing dipindai dadi teks sing bisa diowahi. Ana akeh alat OCR sing kasedhiya online utawa minangka program piranti lunak mandiri. Sawetara opsi populer kalebu Adobe Acrobat, Google Docs (sing nduweni fungsi OCR sing dibangun), utawa piranti lunak OCR khusus kaya ABBYY FineReader utawa Tesseract.
  3. Sawise teks wis diowahi, bukak dokumen ing piranti lunak pangolahan tembung kaya Microsoft Word utawa Google Docs.
  4. Gunakake fitur count tembung ing piranti lunak pangolahan tembung kanggo ngetung tembung ing dokumen. Ing Microsoft Word, sampeyan biasane bisa nemokake jumlah tembung ing tab "Review". Ing Google Docs, ana ing sangisore menu "Alat".
  5. Kanthi ngetutake langkah-langkah iki, sampeyan bisa ngetung tembung kanthi akurat ing dokumen sing dipindai sawise ngowahi dadi teks sing bisa diowahi nggunakake piranti lunak OCR.

Ketemu DocTranslator!

DocTranslator minangka layanan terjemahan online canggih sing ngidini pangguna ngunggah macem-macem format dokumen, kalebu Word, PDF, lan PowerPoint, lan nerjemahake menyang basa sing beda-beda. Nggunakake kekuwatan mesin Google Translate, DocTranslator dirancang khusus kanggo dokumen lan kalebu fitur tambahan sing nggawe luwih cocog kanggo tujuan iki dibandhingake karo layanan terjemahan standar.

Kauntungan penting saka DocTranslator yaiku kemampuan kanggo njaga format dokumen asli, mesthekake yen file sing diterjemahake nggambarake tata letak lan desain sumber. Iki penting banget kanggo dokumen kanthi struktur rumit, kayata brosur utawa resume. Layanan kasebut uga kanthi efektif nangani file gedhe nalika njaga gambar lan tabel ing terjemahan.

Kajaba iku, DocTranslator nawakake antarmuka sing luwih intuisi, pangguna-loropaken sing nampilake fungsi seret lan selehake sing nyederhanakake proses terjemahan. Akurasi, gampang digunakake, dhukungan format file sing amba, lan keterjangkauan dadi pilihan utama kanggo terjemahan basa Arab. Apa nerjemahake dokumen pribadi, usulan bisnis, utawa makalah teknis, DocTranslator njamin asil sing dipercaya lan akurat.

Apa sampeyan bisa ngetung tembung ing Adobe Scan App utawa Acrobat Pro?

Jawabane ya! Adobe Scan App lan Acrobat Pro nawakake teknologi OCR (pangenalan karakter optik) sing bisa ngowahi gambar sing dipindai dadi teks sing bisa diowahi, saengga bisa ngetung jumlah tembung ing gambar sing dipindai. Mangkene carane sampeyan bisa nindakake:

Nggunakake Adobe Scan App:

  • Langkah 1: Bukak Adobe Scan App ing smartphone utawa tablet.
  • Langkah 2: Pindai dokumen sing pengin diétung tembung.
  • Langkah 3: Sawise pindai rampung, pilih tombol "Sunting".
  • Langkah 4: Pilih lambang "Teks" saka menu ngisor.
  • Langkah 5: Sorot teks sing pengin dietung.
  • Langkah 6: Pilih "Salin" pilihan saka menu ndhuwur.
  • Langkah 7: Bukak piranti lunak pangolahan tembung ing piranti, kayata Microsoft Word utawa Google Docs.
  • Langkah 8: Tempel teks sing disalin menyang piranti lunak pangolahan tembung.
  • Langkah 9: Gunakake alat count tembung ing piranti lunak kanggo ngetung jumlah tembung ing dokumen.

Nggunakake Acrobat Pro:

  • Langkah 1: Bukak Acrobat Pro ing desktop.
  • Langkah 2: Pilih tab "Alat" saka menu ndhuwur.
  • Langkah 3: Pilih opsi "Ngenali Teks".
  • Langkah 4: Pilih "Ing File Iki" saka menu gulung mudhun.
  • Langkah 5: Acrobat Pro bakal miwiti proses OCR lan ngowahi gambar sing dipindai dadi teks sing bisa diowahi.
  • Langkah 6: Sawise proses OCR rampung, pilih opsi "Word Count" saka menu "Tools".
  • Langkah 7: Acrobat Pro bakal menehi sampeyan laporan rinci babagan jumlah tembung, karakter, paragraf, lan kaca ing dokumen kasebut.

Kesimpulane, Adobe Scan App lan Acrobat Pro nawakake teknologi OCR sing bisa ngowahi gambar sing dipindai dadi teks sing bisa diowahi, saengga bisa ngetung jumlah tembung ing gambar sing dipindai.

Statistik Khusus
Keterlibatan pangguna

DocTranslation nduwe metrik keterlibatan pangguna sing nggumunake, kanthi luwih saka 80% pangguna sing sepisanan bali kanggo terjemahan sabanjure. Kajaba iku, platform kita njaga tingkat kepuasan sing dhuwur, kanthi 95% pelanggan menehi rating pengalaman apik utawa apik. Durasi sesi rata-rata terus tuwuh, nggambarake gampang digunakake lan dipercaya pangguna ing kualitas lan linuwih platform.

Obrolan saben dina

DocTranslation nggampangake komunikasi lintas budaya sing migunani liwat ewonan obrolan saben dina. Platform kasebut ngolah luwih saka 20.000 panjalukan terjemahan unik saben dina, kalebu dokumen ing pirang-pirang format. Aktivitas saben dina sing kuat iki nuduhake kapasitas DocTranslation kanggo nangani volume dhuwur kanthi efisien, mbantu individu lan bisnis ngatasi alangan basa kanthi lancar.

Ukuran Data Training

Mesin terjemahan AI sing canggih DocTranslation didhukung dening data latihan sing akeh, kanthi milyaran tembung sing asale saka macem-macem set data multibasa. Data latihan ekstensif iki mbisakake sistem kita mangertos struktur basa lan ekspresi idiomatik bernuansa, sing ngasilake terjemahan sing akurat sacara kontekstual lan sensitif budaya. Pelatihan komprehensif kasebut njamin pangguna nampa terjemahan kualitas dhuwur kanthi konsisten ing kabeh basa sing didhukung.

Entuk terjemahan kanggo file saiki!

Ndaftar dina iki lan temokake kekuwatan DocTranslator lan apa sing bisa ditindakake kanggo institusi finansial sampeyan.

Mitra Kita